onsdag 23 juni 2010

Köpa barnvagn?

Ja kanske! Vi ska kika på en Emmaljunga Edge Duo Kombi ikväll. Snygg som tusan, men frågan är om den får plats i bilen... Det är en lite större sak, en riktig terrängvagn. Kruxet är att den inte går att fälla ihop med liggdelen fast, den måste alltså plockas lös först. Men med sittdelen går det bra. Herman ska nog få börja använda sittdelen ganska snart, bara den går att fälla bak så han även kan ligga i den. Just nu ligger han i sittdelen i sin gamla vagn, och det funkar kalas då han ligger på ett fårskinn. Ja, vi får väl se. Den ska tydligen vara ganska tung, men det är ju vår nuvarande vagn oxå. Jag vill inte ha nån "rappelvagn" på tre hjul. Jag skulle ju välta den i ett kick. Den ska även kunna köras i snö, slask, skog och på grusvägar utan att bebisen skakas sönder.

Bild på vagnen:

http://213.132.112.100/images/82/8240225386.jpg

4 kommentarer:

Jenny sa...

"NÄmen ska du köpa en NYYY vagn?!! Heöt säker på det?!!! En NYYYYY?!! Crazy!!!" hehe. Det blir nog bra det där, et "terrängfordon" =)

Va fin bloggen e med det nya utseendet!

Sofia sa...

Nix, det blir en begagnad denna gången oxå ;)

Jenny sa...

ja det funkar ju alldeles utmärkt det med =) såg den på FB, den såg fin ut och Herman såg ut att gilla alla prickarna invändigt.

snart e de dags att komma upp till norrland också! vi har ju finväder nu i varje fall, hoppas det håller i sig

Hanna sa...

Svar:
Vi har börjat med att bara åka på ridbanan sen utökat och igår var första gången vi åkte och lastade ur på bortaplan, han stökade lite (pyttelite) i en vänstersväng men slutade lika fort så det gick superbra :)
Och han hade inte bajsat varken på dit eller hemvägen heller :)