tisdag 3 april 2012

Ändtarm på latin?

Dagen började lugnt för mig och Herman. Han började dagis 11.15, så jag har hunnit laga mat och fått mig en kopp kaffe nu innan det bär av till jobbet.

Snart kommer mamma hit också! 11 Maj om jag inte minns galet. Det ska bli roligt! Vi ska hitta på massa bus. Sen ska hon nog få vara lite barnvakt så att jag och Gustav kan hitta på nåt kul. Typ ta en öl å gå på bio? Eller äta middag? Eller, eller, eller... Ja, sånt som man gjorde innan Herman kom till världen. Vad gjorde man då egentligen? Man sov till 11 på helgerna. Man tittade på film mitt på dagen, kunde ha tända ljus på borden! Gick på krogen och drack ibland lite för mycket. Ja herregud. De va tider de! Men jag föredrar nog ändå att vara mamma till världens finast grabb!

Mår fortfarande gott över att jag är "färdig" med plugget för denna termin! Nu återstår det att se om min plan fungerar, med två till kurser innan sommaren. Det borde gå, men den Medicinska grundkursen är ganska tung med många prov på skolan och många seminarier. Men vi får se hur det ser ut nu efter påsk. Min lärare ville visst inte ha mig på skolan på fredag. Knasiga människor som är ledig på röda dagar. Jaja.
Fick komplettering på ett av proven som jag lämnade in igår. Någon som vet det latinska namnet på bla ändtarm? Det känns mycket väsentligt i mitt arbete inom psykiatri!

Inga kommentarer: