måndag 2 april 2012

Plugg och stora krokodiltårar!

Nu börjar klockan närma sig dagishämtning. Dagen har spenderats vid datorn sedan kl 9 och tre uppgifter har lämnats in för granskning. Medicinsk grundkurs är ganska spännande, men jag kommer att måsta göra "riktiga" prov framöver... Det kan bli mycket spännande. Det ingår en hel del praktiska prov oxå. Men om jag hinner denna kurs och Handledningskursen har jag bara psykiatridelen kvar nästa termin med tre olika kurser. Det ser jag mycket fram emot! Det är ju därför jag läser detta, just för intresset i psykiatri.

Vädret då. Något måste ju skrivas. Vi hade vår här förra veckan. Alltså riktig vår, med linne, solbrillor och mys. Buskarna utanför fönstret hade börjat slå ut och sommaren va inte långt bort. Sen blev det april. Snö. Is. Kallt. Skraparutornapåbilen. Men jag tror nog att det blir varmt snart igen!

Herman är nog världens sötaste unge, och jag är partisk, men skit samma! Han pratar å håller låda mest hela dagarna. Men jag tror även han har det lite tufft just nu. Han "kan" ju själv som han säger. Att vara både stor och liten på samma gång kräver nog ganska mycket. Han vill så mycket men har inte alltid tålamodet att göra klart vilket resulterar i ett tårdrypande kalas liggandes på golvet (oftast på mage) sparkandes med benen. Sen skriker han sitt högsta skrik och tårarna sprutar. Nu för tiden när detta händer får man faktiskt trösta honom utan att han blir ännu mer arg. I morse satt vi länge på hallgolvet (han fick inte borsta tänderna mer än en gång, vi hade bråttom till dagis och en gång räcker ju faktiskt) och han kröp upp i min famn och blev sådär liten igen. Ville ha massor med tröst och kärlek. Vi kunde knappt slita oss för påklädning! Min stora lilla kille!

Inga kommentarer: