fredag 5 mars 2010

Magknip och gaser

Så kan det gå när mamma slarvar med vad hon stoppar i sig. Hädanefter drar jag in på massor med gott. Tex ägg, apelsiner, äpplen, choklad (snyft), vindruvor och paprika. Jag drar även ner lite på kaffe, mjölk och te. Vi får se om det hjälper. Inte kul med skrikande bebis! Nån som har något att tillägga? Hojta till i så fall =)

2 kommentarer:

Jenny sa...

Ruben hade en massa magknip de första månaderna. kom oftast i samband med mat. Egentligen e de ju ganska lätt att förstå att de får ont me tanke på att de ska vänja sin mage att för första gången stoppa ned en massa i den. jag försökte alltid få ruben att rapa även fast han var svårrapad. jag la mig ofta på rygg med en liten kudde under huvudet oxå fick han ligga på mage på min mage, det brukade funka. Jörgen bar honom i "enhands-greppet" =)

de va lite av vad jag gjorde, sen gjorde jag som du oxå, att dra med på vissa saker som man stoppar i sig.

bloggerduckie sa...

Jag provade allt med min skrikhals. Minifom, Semperdroppar, uteslöt mjölk och annat ur min kost, rapade noga m.m.m.m.m.m.mm.m.m.m.m. men inget hjälpte.
Hon skrek i fyra månader, räddningen var öronproppar.
En avlastning var babyhammocken - en hammock som gungar uppåt och neråt istället för i sidled. I den fick hon lindring och vila.
Hoppas det inte blir lika illa för er!